009.jpg

Jouluaattoiltana Onni jutteli Joulupukin kanssa ja kertoi pukille että hän on ollut pitkään ilman työtä. Joulupukki sanoi että hän onkin jo jonkin aikaa ajatellut jättää töitä vähemmälle kun ei tahdo keretä jokapaikkaan mutta nyt hän keksikin hyvän idean. Onni saa uuden tehtävän ja Joulupukin työt helpottuu.

010.jpg

Nilikentältä Joulupukki vuokraa tilat ja Onni saa alkaa remonttihommat. Aikaa ei ole hukattavaksi vaan työt pitää saada rullaamaan ennen vuoden vaihdetta.

012.jpg

Onni on näppärä mies, tuota pikaa hyllyt ovat valmiit ja Onnin uusi tietokonepöytäkin saa paikan.

019.jpg

Onnista on mukava laittaa asiat järjestyksiin. Kirjat hyllyille, pukille tulevat kirjeet laatikkoon jne.

018.jpg

Joulupukin saamia kortteja. Kirjat, olikohan ne lahjaluetteloita, hienosti hyllyssä.

015.jpg

Onni on ahkera ja järjestelmällinen. Kaikki tuleva posti kirjataan tietokoneelle ja lasten lahjatoiveet on helppo luetteloida ja tilata.

016.jpg

Tavaraa onkin jo hyllyillä, edellisten joulujen ylijäämä lahjatavaraa seuraavaa Joulua odottamassa. Nyt vaan pitää tarkastaa varastot mitä pitää tilata lisää.

017.jpg

Lahjoja on jo valmiina pakattunakin.

014.jpg

Paketointipöytä kovassa käytössä jo heti ensimmäisenä työpäivänä. Salkussa on tärkeitä posteja.

013.jpg

Täällä on Onnin hyvä tehdä töitä ja tienata remontti ja rakennusrahaa rintamamiestalonsa kunnostukseen. Sen korjaus  kun on Onnilla jäänyt kesken rahanpuutteen takia.

Nyt sain laitettua esille monta edellisten Joulujen Joulukalenterivaihtoja jotka ovat odottaneet laatikossa. Täältä voi jokainen bongailla tuttuja juttuja. Jokunen omatekemäkin joukossa.

Hyvää Uutta Vuotta 2015.