Osallistuin nukkekotiseminaariin 9.10.2010. Stay at Home- weekend: yhden päivän tapahtuma klo 10-21.00. Tapahtumaan voi osallistua kotoa käsin tietokoneella ja siinä oli arpajaiset, kaksi erillaista swappia ja työpajoja.  Työpajat: Kulkurinpunonta, Tammihortensia ja Koiran huovutus.

Itse osallistuin arvontaan ja koiranhuovutuspajaan (15,00 € ).

Ennakkon piti ilmoittautua mihin halusi osallistua ja postin kautta tuli sitten tarvikepaketti huovutukseen. Jännitystä piti yllä posti kun paketti tuli niin sanotusti viimetipassa, mutta kerkesi kuitenkin. Arpajaisvoitot taas ilmoitettiin jokaiselle mitä oli voittanut ja kenelle piti lähettää oma palkintotekele.

Huovutuspaketin mukana tuli ohjeet mistä osoitteesta netissä kyseinen juttu löytyy H-hetkellä. Minä en vaan saanu toimimaan yhteyttä seminaarilaisiin vaikka´´ värväsin´´ apujoukkojakin. Kiitos Teija! Seuraavana aamuna keksin katsoa toisella tietokoneella niin aukesi ainakin tuo huovutusjuttu. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Ja huovuttelin ne koirat seminaaripäivänä nukkekotilehden 1/2010 ohjeiden mukaan kun ei yhteys pelannut en kuitenkaan jäänyt toimettomaksi. Jotain asetuksia on pielessä minun läppärissä kun sillä ei voi päivittää tätä blogiakaan vaan pitää siirtyä aina toiselle koneelle. Olihan se kiva kokemus kuitenkin. Uutta seminaaria odotellessa... muistellaan edellistä vielä kuvin.

peitto-normal.jpg

Tämä neulottu villapeitto on minun tekemäni arpajaisvoitto jonka voitti Teija Salminen. Ja kellon voitin minä: kellon on tehnyt Tuija Salminen www.nalletalo.vuodatus.net.

kello-normal.jpg