Airin kanssa askartelimme eilen laukkuja. Heidi ( nukke ) sai ompelukonelaukun. Tuo takana oleva ompelukone vaan ei mahdu laukkuun vaan sinne pitää tehdä tai ostaa jostain sopiva kone. Laukun pohjana käytin wc paperirullan hylsyä.

IMG_6385.jpg

Heidin ompeluhuone on yhtä sekasin kuin oikeassakin elämässä kun tekee ja touhuaa.

IMG_6388.jpg

Laukku on aika tukeva, ompelukone on  varmassa suojassa kolhuilta.

IMG_6389.jpg

Toisen laukun tein velholle, mitähän velho laukkuunsa laittaa? Olisikohan velholla jotain kiinnostusta taiteeseen, ehkä maalaustarvikelaukku. Tai sitten taikatempputarvikkeita. Ihanan taulun velho toi kotimökkiin Inarin reissulta. Taulun on taiteillut Aletta Ranttila. Velhon mielestä taulussa on jotain taikuutta ja salaperäistä.

IMG_6390.jpg

Pikkukepponenkin on kasvanut isommaksi. Noitamuori on ihan väsyksissä kun Pikkukepponen on niin vikkelä ryömimään joka paikkaan. Kerran kun aamulla heräsivät niin ihmettelivät minne tyttö oli hävinnyt. Velho ja Akka etsivät ja etsivät eikä tyttöä meinannut löytyä. Akka tuumasi että tässä nyt ei auta muu kuin keittää aamukahvit ja tuumata mitä tehdään. Akka kaatoin ämpäristä kylmää vettä pataan ja silloin kuului kova kiljaisu. Pikkukepponen oli nukahtanut tyhjään pataan ja heräsi nyt kylmään kylpyyn. Voi kauhistus kun Akka säikähti ja samalla oli hyvin onnellinen kun pikkukepponen löytyi hyvässä kunnossa ja pestynä. Heh.

IMG_6379.jpg

Airi askarteli matkalaukun ja pikkulaukun. Olipa taas kiva askartelupäivä.