IMG_1679-normal.jpg

Mökki kuvattu vähän etäämpää että saa vähän mittakaavaa. (Tulitikku sängyn päädyn edessä). Ikkunan yläreunassa näkyy lamppu ( ei sähköistetty ) joka on tehty dödö pullon rolli osasta ja hammastahnatuubin korkista.

 

Huonekalut tein  Bilteman sytykkeistä. Tikapuut on grillitikkuja. Sängyn peitot neuloin pitsineuleena, liitin lakanan kiinni neulepeittoon ja tein frivolitee pitsit lakanoidenn reunaan. ( tyynyt puuttuu). Maton kudoin pienillä hemikudontaan tarkoitetuilla kudontakehyksillä, materiaalina on pellavalanka joka on mukavaa kutoa koska reunat pysyy suorassa kivasti. Korit virkkasin myöskin pellavalangasta.

IMG_1673-normal.jpg

Heidi sai lomalle mukaan sukulaistytön Lillin. Lilli pälyilee yläpetille päin, mitähän siellä on?

IMG_1667-normal.jpg

Sillähän näkyy olevan Lillin aarteet: virkatussa kassissa on kirja, taskulamppu, pieni nukke laatikko ja helmet sekä peli.  Kirja on punahilkka kirja, jonka kasasin itse osista jotka on tehnyt  Riikamaria Paakkunainen. Hyllyllä näkyy olevan Lillin eväitä iltaa varten: appelsiinit, suklaalevyt ja banaanit muotoilin fimosta. Tein suklaalevylle paperin skannaamalla oikeasta suklaalevyn kääreestä kuvan ja pienentämällä sen. Suklaa on taloussuklaata josta Lilli erityisesti tykkää.

IMG_1670-normal.jpg

Ja tietysti fimoiluja joka paikassa: peilin kehys, paistinpannu, hengarit jotka olen myöskin tehnyt itse.

IMG_1668-normal.jpg

...Fimoa keittolevy, mukit, juusto...hyllyllä termoskannu, kynttilä lautasella, kananmunat ( origamilaatikossa ), vedenkeitinn.Hyllyllä on myöskin paulig kahvipurkki jonka tein printeistä valokulapaperille ja liimailin kasaan. ( en muista enää mistä tuo printti löytyi mutta laitan tiedon kun se taas eteen tulee tai jos joku vihjaa siitä minulle ).  Hyllyn päädyssä on Heidin leipoma leipä oikeasta leipätaikinasta. Siitä kerron joskus toiste.

IMG_1671-normal.jpg

Muutama tavara ei ole omatekoinen. Yleensä pyrin tekemään niin paljon itse kuin vain mahdollista. Nuket on ostettu, pienet lusikat myöskin ostotavaraa ja kaarnalaivan on poikani tehnyt joskus minun nukkekotiani varten.