(29.7.2012 )
Vuodatusksessa tapahtunut ´´onnettomuus´´ tuhosi meiltä monilta kaikki kuvat. Ei anneta sen lannistaa...vaan ´´tuunataan vanhat kuvat uusiksi´´. Jotenkin on luhdullista tietää etten ole yksin menetettyjen kuvien kanssa. Ja onhan ne mulla jossain tallella.

Päätin sitten yrittää laittaa kaikki kuvat tänne uudestaan ja nyt on jo muutama uudemmasta päästä kuvia laitettuna. Silläaikaa ajattelin laittaa arvonnan tänne. Kommentoikaa ja arvailkaa missä asti olen kuvien siirrossa 30.8.2012. Joko on kaikki kuvat siirrettynä vai jääkö kesken, vai jatkuuko vielä kauankin. Aloitan uusimmista taaksepäin, siis mikä kuu/ päivä on silloin menossa kun arvontapäivä koittaa. Arvontapalkintona on jotain virkattua. Se jääköön vielä yllätykseksi. Arvonnan suoritan kaikkien kommentin jättäneiden kesken.


                    

Arvonta on suoritettu ja voittaja on Merja.
Moni teistä oli kannustavana arvellut että saisin kaikki kuvat tänne laitettua jo tähän päivään mennessä mutta työt ja muut jutut on verottaneet aikaani jotenka urakka jatkuu. Laittelen kuvia kunhan kerkeän, toivottavasti saisin melkein kaikki takaisin. Yhden kuvan kanssa olen pähkäillyt ja etsinyt sitä turhankin kauan, ajattelin että en anna periksi kyllä se löytyy tai sitten otan uuden kuvan tilalle.( joka kävisi huomattavasti helpommin ja nopeammin. heh )

Kiitokset arvontaan osallistuneille! Kommenttinne ovat jatkossakin tervetulleita!