IMG_9216-normal.jpg

Nilikentälläkin on Vappujuhlat. Tarjolla on palloja, huiskuja, hattaroita,tippaleipiä, simaa ja munkkeja. Koko pikkuväki on lähtenyt markkinoille ostoksille.

IMG_9218-normal.jpg

Heidi ojentaa käden Onnille ettei pikkumies katoa väentungokseen.

IMG_9219-normal.jpg

Pikkuinen Onni Nuutinpoikakin on mukana ja nukkuu vaunuissa eikä tiedä tästä päivästä vielä mitään. Onnin kummitäti Anneli laittoin postia ja tytöt saivat Onnin hoitopalkkana Vappuyllätyksiä. Huisku ja hiuspanta toiselle ja hyrrä ja naamio toiselle. Itse tein vielä toisenkin hiuspannan.

IMG_9215-normal.jpg

Annelilta postia. Aivan ihania ideoita Vappuun taas lisää. Nuo serpentiinitkin niin suloisen pieniä. KIITOS ANNELI!

IMG_9220-normal.jpg

Tänään ei tyttöjen tarvitse yksin vahtia Onnia vaan Taina on mukana huolehtimassa.

IMG_9226-normal.jpg

Illalla (Iso) Onni ja Heidi ovat rauhassa kahdestaan maistelemassa Onnin leipomia munkkeja ja tippaleipiä. Onnista oli mukava saada leipoa rauhassa kun Heidi vei porukan pois jaloista siksi aikaa. Lapset ovat saaneet herkutella ja ovat jo nukkumassa.

IMG_9229-normal.jpg

Lamppu, pöytäliinakangas ja kukka-asetelma saatuja Joulukalenterista. Voi siellä olla muutakin vaihtdoista tulleita. Leipomukset omia fimo ja suolataikina tekeleitä.

IMG_9221-normal.jpg

Tästä on hyvä jatkaa taas kesää kohti. Kaksi viikkoa vielä niin sitten ei ole yötä piiiitkäään aikaaaan. Alkaa ´´Yötön yö´´ ja aurinko paistaa aina heinäkuun lopulle asti jos ei ole pilvistä.