Tänään sainkin availla useamman paketin.

023.jpg

Onnille tuli pikkupaketti kummitädiltä sieltä löytyi pikkuinen lundby nukkekoti. Nyt voi nukkekodin pieni tai isompi Onni harrastaa nukkekoteilua. Kiitos Tilkkutiina!

024.jpg

Jo muutama päivä sitten posti toi yllätyksen jonka sai avata vasta 24. päivänä. Paketti oli valoa tulvillaan. Nukkekodin Joulukuusen valot. Kiitos Eija!

021.jpg

Sammalkaton Annelin kanssa tehtiin aaton vaihto. Anneli oli laittanut näin runsaan paketin. Sillä oli paljon kaikenlaisia askarteluun; kuvia, nauhoja, nyörinstoppareita, heteitä, pahveja ja myöskin Annelin omatekoisia juttuja. Kynttilälampetteja, kakkuja, astioita, salkku ja tuo aivan ihana tietokonepöytä!

025.jpg

Josta sain inspiksen seuraavaan boxiin. ( Jos ei sitten Iso-Onni hae tätä käsistäni rintamamiestaloonsa... huuteli jo tuolla että mulle sen on kummitäti laittanut , Anneli on myöskin Onnin kolmas kummitäti). Kiitos Anneli!

Itse laitoin Annelille tällaisia:

102.jpg101.jpg

Uunivuokapakkaus, nuolija ja kapusta.        Pikkuleipiä lautasella.

100.jpg099.jpg

Lakumix karkkeja pussissa.             Ovikranssi ja hautakynttilä.

097.jpg096.jpg

Kukka-asetelma.                                                    Täytekakku ja servetti.

094.jpg103.jpg

Rosolli joulupöytään.                                                   Lohikala.

092.jpg

Prinsessakakku ja kakkukupu, virkattu pikkuliina ja käpykoriste.

(Kaikki omatekoisia )

002.jpg

Lopuksi vielä en malta olla esittelemättä...eilen kävi husky-valjakko meidän pihassa esittäytymässä. Nämä reippaat husky koirat ovat valmiina palvelemaan asiakkaita Joulun ajan ja koko kevät talven. Pakkasta oli - 22C.

Oikein Hyvää Joulua Kaikille!