Toinen huone on makuukammari. Lattia on tässä huoneessa jo valmis eli tein sen ystäväni naapurin Riitan ( KIITOS!) antamasta ruokotabletista. Alapuolelta liimasin reunat erikeeperillä että matto pysyy kokonaisena leikattaessa. Iso tumma arkku on kirppislöytö. Siellä säilytetään kaikkea kivaa ylimääräistä tavaraa ja vaatetta, tähän boksiin kuuluvaa siis. Tuo etualalla vasemmassa reunassa oleva punakantinen purkki on jostain kulkeutunut en muista mistä. Siinä on ympärillä pieniä Kiinalaisia lapsia. Pieni kurkiparvi on origamitaittelua. Katosta puuttuu vielä lamppu joka sekin on jo kyllä valmis.

Kimonon tein vain liimaamalla ja koristelin paljeteilla ja silkkinauhalla. Kimonoteline on grillitikuista ja jalusta pieni vanerin pala. Tuo paperivarjo on myöskin Riitalta saatu, sitä en raaskinut muokata kun se sopi väriltään tänne. Mustan peiton neuloin pitsineuleena.

Taulut tein lehdestä leikatuista kuvista. Laminoin pinnan ja liimasin mustat askartelupahvisuikaleet reunoihin ja lisäksi koristeena on ääriviivatarroja. Kuvat sopisivat paremmin teehuoneeseen mutta nyt ne ovat täällä kunnes tulee muutto ehkä sinne teehuoneeseen.

Tässä vielä lähikuva sängystä. Patjana samaa kangasta kuin tyynyissä, reunustin mustalla kankaalla. Kirjan kannet ovat oikeaa origamipaperia.