11.10 -14.10. 2012 kävin puolukassa. Ensimmäisenä päivänä poimin vain tuollaisen pienen sankollisen n.3l. Sitten seuraavan päivänä 2 x pienen sankollisen. Sitten lauantaina otin jo ison 10l sankon mukaan ja sekin tuli täyteen. No ei auttanut muu kuin mennä vielä eilenkin poimimaan ja marjoja kerty nyt nuo pieni ja iso sankollinen. Tänään sitten satoikin jo lunta hiukan ja on -1C jotenka päätin että eiköhän se nyt riitä. Olin Ostanut yhden sankollisen puolukoita jo syyskuussa ystävältäni kun ajattelin että en kerkeä kyllä tälle syksyä itse poimimaan mutta nythän se kävi hyvin kun sain vielä viimemetreillä ennen talven tuloa itsekin poimittua. JIPPII! Nautin niin metsässä olosta. Otin kännykällä kuvan marjapaikasta. En tiedä näkyykö se blogissa?



Vettä on satanut joka päivä mutta ei se minua hidastanut. Marjojen puhdistus oli työläämpää kun ne olivat kosteita. Poimin sekaisin puolukoita ja mustikoita.  Eilen poimittuja.

Ai niin piti vielä kertoa että Joulukalenteripaketitkin ovat kohta postitusta vaille valmiina pakattuna. Tänään kävin Ivalossa ja muistin jopa ostaa postimerkkejä ja kirjekuoria. Hyvä minä! heh... Tännekin päin on jo tullut ainakin Anjalta, Tuikulta, Qawsilta ja Tilkkutiinalta kalenteriyllätyksiä ,jos oiken muistan nimet näin lonkalta.