IMG_8654-normal.jpg

Järjestelin kaappeja ja laatikoita ja löysin fimosta tekemiäni nuken osia ja sain inspiksen kasata sen valmiiksi. Ensin piti vuolla muodot käsiin.

IMG_8659-normal.jpg

Maalasin kasvot, mutta en vieläkään tiennyt kuka hän on. Kroppaa kasatessa alkoi valkenemaan että mieshenkilö tästä tulee. Piti saada tuo leuaton olemus piiloon. Kuva ei sitä näytä kuinka pahasti hänen leukansa on lytyssä.

IMG_8665-normal.jpg

Katsoin tämän päivän kalenteria ja siellä luki Kalevalanpäivä ja ONNIN nimipäivä. Sitten yhdistelin vähän teemapäivää eli Onnihan se siinä on 35 vuotiaana ja vähän kalevalaista lookkia pitkän parran kanssa niin tälläinen lopputulos siitä tuli.

IMG_8666-normal.jpg

Pikku Onni leikki aikansa laatikossa autoleikkiä ja nyt hän on nukahtanut kukkien lähetys laatikkoon. Vuosia Myöhemmin ....( samassa kuvassa monta aikajanaa. ) Isolla Onnilla ei ole vielä housuja , vain kalsarit jalassa, näin kotioloissa se sallittakoon. Villapaitakin oli tarkoitettu Mikko mollalle mutta kun Onni oli vähän rotevampi niin hän sai sen. Mikko saa vielä odotella paitaansa. Onnin harrastuksiin kuuluu moottoripyöräily ja maalaaminen. Ja on hän innokas leipurikin. ( Huomatkaa että Heidi on ikuisesti nuori.)

Hauskaa Kalevalanpäivää.!

Terv. AinoS.