En ole kai vielä esitellyt näitä akvaarioita. Niitä voisi sanoa vaikkapa roombokseiksi.  Ainakin tämä isompi on ihan vaan roombox. Tein sen tuollaiseen ´´akvaarioon´´ jossa kai kuljetetaan kalat kaupasta kotiakvaarioon. Tuo oranssi kala liikkuu ( ui ) siiman varassa katosta. Olikohan se jokin pääsiäismunayllätys ja tuo toinen kala on naulakon osa. Siitä katkesi se koukkuosa ja tietysti laitoin kalan talteen. Nyt se vihreä kala on tuossa takaseinässä kiinni jonkin tapin päässä takaseinästä. Pohjalle rumpuhiottuja kiviä, simpukoita ja viheraskartelumateriaalia kasveiksi.

Toinen akvaario on minimpi versio eli noin kaksi ja puoli tulitikun mittaa pituutta ( 1:12 ). Tein sen Nukkekodin olohuoneeseen sopivaksi. Siellä on vedensuodatin nurkassa, simpukoita , kiviä, kasveja, puunkarahka, helmi ja tietysti kaloja. ( mutta missä vesi?! ) Kalat tein fimosta ja näyttävät voivan hyvin ilman vettäkin.

Kalat laitoin kiviin kiinni rautalankatapeilla. Kaksi miekkapyrstöä ja yksi lehtikala. Yleensä kalat kyllä uivat vastavirtaan mutta nyt näin.