IMG_4836-normal.jpg

Aattona kun oltiin saunottu, syöty ja lepäilty niin iltapuolella iski tapetointi innostus ja pakko oli päästä näpräämään.

Tapetoin pienen hyllyn roomboxiksi. Tapetti valikoimaa löytyy Kiitos Marjukalle ja lattiapinnoitetta ohutta puuviilua sain Jaanalta kalenterivaihdosta. Tapetin kiinnitin liisteröimällä ja lattiapinnoitteen liimasin erikeeperillä. Tuo lattiapinnoite teetti töitä kun liima alkoi ´´vaikuttaa´´ niin viilu käpristeli tosi pahasti. Painelin viilua suoraksi koko ajan ja sitten hain föönin ja föönasin sillä lattiapintaa kuivaksi samalla oikoen ryppyjä. No oikenihan se lopulta kuivuttuaan. Sitten lakkaus päälle kahteen kertaan taas föönillä äkkiä pinta kuivaksi kun alko käpristymään. Ja loputulokseen olen tosi tyytyväinen. ( en tiedä miten tuo olisi pitänyt tehdä oikeaoppisesti ).

IMG_4838-normal.jpg

Nuo kattokoristeet olen tehnyt viimetalvena  fimosta ihan vaan huvin vuoksi tietämättä mihin ne joutuu.Pohjalevynä käytin ananassäilykepurkin metallikantta. Sen päälle oli kiva asettaa oikein ohueksi kaulittu fimolevy ja koristeet. Kultausta päälle ja paisto. Lopuksi pitää lakata että kultaus pysyy.