Heidin keittiössä tuoksuu vastaleivottu pulla. Karjalanpiirakoitakin hän on tehnyt ja joulutorttuja. Korvapuustin leipominen on aluillaan. Takana korissa on sämpylöitä.



Valmiina on jo suklaakuorrutteista kakkua ja leivoksia...muffinseja kai myöskin aikoo leipoa kun pikkuiset metallivuoat on leivinpöydällä sikin sokin. Kunhan ensin koristelee piparkakkunallet. Mutta mitä se Heidi oikein vilkuilee tuonne lattialle?



Jaa ...Onnikin on keittiössä touhuilemassa. Heidi antoi Onnille karjalanpiirakan syötäväksi, pysyypähän poika edes hetken paikoillaan. Onni on oppinut vasta muutama viikko sitten kävelemään ja menohan on aika huteraa vielä.



Keitiössä on aika kuuma niin Onnikin tarkenee pikkupöksyisillään. Puulämmitteinen leivinuuni on ollut käytössä sekä myöskin  sähköhella niin saa paistettua yhtenä päivänä monenlaista. Tehokas pakkaus tuo Heidi. Tuolla keittiön nurkassa on pakastearkku johon voi säilöä leivonnaiset, kun niitä näyttää olevan jokapaikka pullollaan.



Heidi kasasi ruokapöydän tuolit tuonne oviaukon eteen että Onni pysyisi keittiön puolella. Ja siellä se Onni tyytyväisenä mutustaa karjalanpiirakkaansa.