Lisäilen tuonne alaosaan uudet tähän osioon kuuluvat:Meillä on meneillään minun , Jaanan ja Susannan kanssa kevätaiheinen vaihto sekä lisäksi kaikkien kanssa materiaalivaihto johon kuuluu mukaan myöskin Sirkka, Qaws ja Tiina.

Tarkoitus olisi sitten ideoida/ tehdä nuista materiaalivaihdon materiaaleista jotain esille.

Posti on jo tuonut muutaman kirjeen;


Materiaalilähetys; Sirkalta tuli postia jo ennen pääsiäistä; erityisesti kiinnostaa nuo neliskanttiset puutikut, mistähän niitä olet hankkinut, jos vaikka innostuisin tilailemaan niitä lisää? Kiitos Sirkka!Materiaalivaihto; ilmeisestikin Qawsilta, ( nimetön) Kiinostavia nuo minimakaroonit jotka ovat eläinaiheisia; elefantti, heppa yms. Kiitos!Materiaalivaihto; Tiinalta tuli tänään. Elämäni ehkä ensimmäinen tai toinen Tilda kangas oli tuolla mukana. Ja iloisesti yllätyin nuista korkki pullonkorkkitiivisteistä ( onko niitä vielä olemassa !!!), niistä lapsena askarreltiin pannunalusia niinellä ompelemalla. Kiitos Tiina!Minulta lähti materiaalivaihdossa kaikille viidelle suurinpiirtein tällainen lähetys.Huovutusvillaa, helmiä, kankaita,nahkapala, askartelupunosta, kahvitikkuja, lankaa metallisena ja pellavana, höyhen ja sulka yms. ( tuo valkea sulka on riekon sulka ).


Jaanalle ja Susannalle laitoin kevät aiheisessa vaihdossa moneen juhlaan tarvikkeita. Vappuun ilmapalloja fimosta, markkinahyrriä, viuhkoja ja tippaleipiä yms. leipomuksia. Äitienpäivään täytekakku / laatikossa, kukkakori ja riippumatto. Lakkiaisiin ylioppilaslakki ja ruusu sekä lakille säilytyslaatikko.Susannan kanssa oli sekä materiaalivaihto että kevät aiheinen vaihto. Posti toi tänään nämä ihanuudet.Susanna valitteli että kevät oli hukassa. No kyllähän sitä keväällä on hyvä valmistella kesälomaa varten tarpeellisia tavaroita. Ihana essu vaikkapa puutarhurille ja koristekiviä, kukkia, kastelukannu yms puutarhan hoitoon kunhan lumet sulaa pois niin pääsee heti istutuspuuhiin. Puutarhan hoidon lomassa on kiva istuskella laiturilla onkimassa ja odotella että sauna on lämmin, pääsee huiskimaan vastalla ja uudet laudeliinatkin ovat jo valmiina. Pikkulinnutkin ovat saaneet pesäpöntön, odottaa muuttolintuja palaavaksi. Kiitos Susanna!
Materiaalilähetys Jaanalta saapui eilen. Olipas siellä kaikenlaista kankaista pieniin helmiin ja mininoppiakin peleihin. Kiitos Jaana! Nyt vaan aivot raksuttamaan ja toteuttamaan minejä.Jaanan kevät aiheinen vaihto paketti tuli tänään 25.4.-12 ja nyt on kakkien vaihtopostit tulleet. Jaana oli laittanut ihanan puutarha-aiheisen swapin. Siltä löytyy keväiseen puutarhanhoitoon kaikkea tarpeellista. Kasveja, kukkasipuleita pussissa, siemenperunoita, lannoitetta, itutustyökaluja, amppeli, valmiita istutettuja taimia laatikossa ja istutuslaatikko.( tuo tuoli on kuvausrekvisiittaa ) Ohjeessa luki että pistele reikiä kukkalaatikon multapintaan ja istuta kukat. ( arvelisin että siellä on piilossa ehkä oassissientä tms. ja pinnalla kahvinporoja multana) Hienoja ideoita ! Kiitos Jaana!