24.12.2012

heartLuukku 24 a. Qaws oli pakannut kauniiseen hyvin ohueeseen vihreään kankaaseen kaksi pikkusta joulupakettia nukkekotiin ( sisällä oli puukiekko ja puupala joista päättelin näin). Ja lisäksi oli kaksi paljettilintua ja silkkirusetteja. Kiitos Qaws.Minulta Qawsille virkattu mekko ylä - ja alaosa erikseen, sekä lippis, laukku ja tossut.
heart24b. Tilkkutiina Onni nuken-kummitäti oli muistanut Onnia aaton paketilla. OI ihanaa nyt Onnilla on ihan ikioma potkukelkka. Kiitos Tilkkutiina!Minulta Tilkkutiina sai valkean virkatun mekon, hatun ja laukun sekä ristipistotaulun joka tuli vahingossa jo esiteltyä aiemmin. ( Sorry )


heartLuukku 24c. Tämän paketin sain vaihtona Romaniasta asti Simonalta! Hän oli laittanut todella kauniin punaisen Joulujuhlamekon ja pikkuisen kilikellon. Eikä siinä vielä kakki...huomiseksikin on vielä yksi paketti häneltä. KIITOS SIMONA!
BOX 24c. This box is far far away from ROMANIA from SIMONA! She has made a very beatiful red Christmas dess and a tiny little bell. And this is not all...I get an extra box for tomorrow from her! THANK YOU SIMONA!
( I hope that the text is translatead right that you can understand it )

Itse unohdin ottaa kuvan mitä laitoin Simonalle. Laitoin keltaisen virkatun päiväpeiton ja tyynyjä sekä muutaman printin ( itsekoottavaksi ) ruokapakkauksista.

I am sorry that I forget to take a picture that what I send to you. Perhaps you take the picture to your blog.

heartLuukku 24d. Anneve Onninuken- kummitäti oli myöskin muistanut Onnia niin ihanalla pikkuruisella pupujussilla.
Kiitos Anneve!

Anneve kummi-tädille Onnilta; Leivoksia, kahvipaketti ja Emsa-termoskannu.

heart