Tervetuloa leivos tai kakkukahville. Kaikki on itse kotona leivottuja fimo ja taikataikina leivonnaisia. Takaseinällä kolme taulua on kaljapullon korkkeihin tehty. Liimasin kiiltokuvat muotokuviksi. Toffifee pakkauksesta kakkukupuja, pieni eyelet  ja fimopallo tai helmi nupiksi.

Vasemmalla makeat leivonnaiset ja oikealla suolaiset. Vitriini on kasa korulaatikoita kunnes löydän tukevaa läpinäkyvää muovilevyä, mutta käyhän se nuinkin. 

Suolaisia ylhäältä vasemmalta oikealla: sarvia, sämpylöitä, karjalanpiirakoita, lihariisipasteijoita kahta eri sorttia, taikataikinasta tehty. Fimo sämpylöitä ja lohipunasipulileipiä. Fimo makkarapaprikaleipiä, kananmunaleipiä, sillimunaleipiä, laihisjuustleipiä munaviipaleella, lohileipiä ja vielä lisää  niin suosittuja karjalanpiirakoita.

Pääsiäs herkkujakin on näköjään jo myynnissä. Vasemmassa reunassa pilkottaa kahvilan wc.  Naisen hattu on tosi feikki otin vain mehutölkistä korkin ja kauluksen ja´´ iskin´´ päähän sen kummemmin mitään tekemättä. Kyllä rouvaa nyt hävettää kun joutuu kulkemaan korkki päässä vielä vähän aikaa. Hih. Laitan sen kyllä vielä hienommaksi mutta tuolla se on muistuttamassa että mita siitä piti tehdä. Musta hattu tuolin karmilla on huovasta ommeltu.

Tässä vähän tekovaiheesta kuvia. Hyllyn laudat ovat sytyketikkuja. Tausta pahvia johon liimasin kukkatapettia ja tuo punainen on maalikaupan ´´väriesitelappuja´´ samoin vaaleanpunainen pöytätaso. Lakkaus pintaa ja ääriviivatarroja kulmiin koristeeksi. Annosvoirasia lavuaarina, taas vesihana puuttuu.

 

Itse tehty fimoastiasto. Astiankuivauskori sekä astiat Reutteria. Kaljapullon korkkeja tarjottimina.

Tässä vielä astiasto jonka olen tehnyt aikoja sitten. Silloin kun on inspiksiä niin tekee jemmaan ja voi ottaa tarpeen tullen aina johonkin projektiin ettei tarvitse ihan alusta asti alkaa kaikkea tekemään.