IMG_8716-normal.jpg

Reunuksesta tuli vähän ihmeellinen´´kruunuviritys´´. Tuo valkea pohja ei ole pistelty ollenkaan...ajattelin kyllä että siihen voisi sopia jokin hyvin vaalea väri mutta saa nyt olla noin jonkin aikaa.

IMG_8719-normal.jpg

Kokeilin mattoa myöskin toisenlaiseen huoneeseen. Värit sopisi vaikka tännekin. Olisiko tämä nyt vaikka vierashuone... Sängyllä mohairlangasta tekemäni haarukkapitsipeitto ja virkatut tyynyt. Ristipistokoirataulut pääsivät seinälle. Pöydällä Joulukalenterista saamani ristipistopöytäliina.  Ruskeat kalusteet vaihdoin jo aikoja sitten Sammalkaton Annelin kanssa. Hyllykellon  ja nojatuolin olen jo joskus esitellytkin. Oikeassa laidassa on kivinen elefantti ja yöpöydällä Saara-tädiltäni saama posliininen pöllöpatsas. ( Saara - täti muisti minua isolla laatikollisella aareteita ) Kiitos Saara!

IMG_8688-normal.jpg

Vautsi mikä satsi kaikkea kivaa.

IMG_8705-normal.jpg

Aarrelaatikosta Japani huoneen hyllylle pääsi tuo pieni geisha nukke.

IMG_8709-normal.jpg

Laatikossa oli tuo pieni keltainen prinsessa nukke. Tein sille laatikon ja...

IMG_8712-normal.jpg

Siellä se nyt on odottamassa lelukaupan hyllylle pääsyä. Ai niin eihän mulla vielä ole sitä lelukauppaakaan... heh. No kaikki ajallaan sitten joskus. Jostainhan se pitää alkaa...vaikkapa lelujen pakkaamisesta.