033_1-normal.jpg

Nilikentällä Heidin ja Onnin kotona soi ovikello.Heidi menee ovelle ja...no miksi se nyt ei aukea. Heidi yrittää tempoa kahvasta mutta ovi ei vain aukea. Onkohan se jumittunut kiinni Heidi sanoo oven toisella puolella oleville? Oven takaa kuuluu hihitystä ja supinaa. Ääni oven takaa sanoo : odota hetki. Ja sitten Heidi sai avattua oven.

035-normal.jpg

Velho ja pikkuinen tulivat virpomaan ja Velho tuumasi että taisipa pikkuinen tehdä ensimmäisen pikkukepposen. On tytössä jo puhtia tehdä kepposia, mistähän keksikin jumittaa oven hetkeksi? Ei mutta asiaan: Virpoin varpoin tuoreeks terveeks, tulevaks vuueks, meille palkka vitsa teille. Vai menikö se nyt oikein? Hyvää pääsiäistä ! Velho ojensi Heidille kukkasia joita kävivät poimimassa tulomatkalla.

036-normal.jpg

Onni halusi ottaa Pikku-Kepposen syliinsä. Voi ku oot pikkanen vielä :tuumi Onni joka on jo niin isoa poikaa kun sai pitää vauvaa sylissään. Heidi ja Velho tuumivat että pitääkin käydä useammin kylässä puolin ja toisin kun täälläpäin ei ole samanikäisiä lapsia lähistöllä leikkikavereiksi. Velho lähtee Pikku-Kepposen kanssa kotia päin takaisin. Mukanaan hänellä on Heidin laittama yllätysmuna onka he saavat avata vasta kotona.

033-normal.jpg

Heidi sulkee oven ja varmistaa että oven saa vielä uudelleen auki ettei ole taas kepposia tehty.