Tilasin jo aikoja sitten ( ehkä n. vuosi ) ikkunat ja oven ja ne ovat olleet odottamassa kunnes taas saan tätä projektia eteenpäin. Maalia pintaan.

 

Tämä kuva jo paljastaa aiheen: Japani. Oven ikkunat poistin ja laitoin väliin olikohan se nyt läpikuultavaa mulperipaperi jonka laminoin että saan pujotettua väliin takaisin. Samoin on laminoitu ikkunapaperit jotka kiinitin muutamalla pisteellä tacky vaxia, ajattelin että jos haluan joskus muuttaa värin valkoiseksi niin kaikki ´´lasit ´´ on irrotettavissa.

Seinät tein ruskeasta pahvilaatikkopahvista, päällystin ne vanhalla keltaisella tyynyliinalla ja nuo nauhat on vaan mustaa askartelupahvia. Koristeena oven kulmissa on ääriviivatarraa.

Tässä seinien sovittelua, vähän täytyi ottaa yläreunasta tuota keskimmäistä seinää matalammaksi. Takaseiniin ei riittänyt tyynyliinakangas niin laitoin verhokangasta. Liimasin kankaat erikeeperillä kiinni pahviin, meinasin jo luovuttaa kun pahvit kuivuivat käppyrään eikä niitä voinut laittaa painon alle märkänä koska liima tuli kankaan läpi. No katselin seinäpinoa aikani ja päätin kuitenkin laittaa ne painon alle. Ja nehän oikeni riittävästi, pikkasen taivuttelin myöskin. Keskiseinä oli onneksi molemmin puolin kangasta niin se kuivu tasasenmmin. Olisi pitänyt laittaa kaikkiin seiniin molemmin puolin kangasta vain sen takia että pysyisivät suorassa kuivuttuaan.

Seinät ovat jotakuinkin paikoillaan. Nukkekotina on siis käsityönä tehty mäntyinen lasikaappi tai oikeastaan niitä on kaksi. En raaski tehdä reikiä kaappiin enkä liimata mitään kiinteästi joten pitää keksiä irto juttuja: roombox systeemiä ja irtiseiniä.