Ainukan blogissa oli taas kiva syksyinen tuunausrinki johon minäkin osallistuin. Aiheena oli tuunata sienikori sienineen.
Vaihto tapahtui Ainukan emännöidessä ja järjestäessä meidät  rinkiin vaihdossa. Minä lähetin sienikorini Ainukalle ja itse sain Tuikulta sienikorin joka tuli tänään postista. Muita osallistujia olivat Anneve ja Äiti suuresta maailmasta.Tuikku oli tehnyt minulle ihanan tuohikorin, tatteja ja kanttarelleja massasta ja vielä sienitaulun josta voi tutkia onko sienet syötäviä. Kiitos Tuikku tykkään kovasti!Sienet tuohikorissa ja taulu pääsivät Nilikentän tavarataloon, sienisesonki on kuumimmillaan. Sieniä löytyy moneen makuun.Muut sienet on omatekemiäni.


Ainukka sai minulta tällaisen lähetyksen. Mulla pääsi ´´mopo käsistä´´ ...oli niin kiva tuunailla erillaisia sieniä.
Tuon huopapeiton inspiraation näin jossain blogien syövereissä muistaakseni 1:1 koossa.Sienikorin tein virkkaamalla ja kovetin sen sokerivesiliuoksella, kahvan tein nitojan niitistä ja kieputin kahvaksi vielä lankaa. Koriin laitoin massasieniä: tatteja ja herkusieniä.Sienipiirakka ja nuo kaksi vasemmanpuoleista sientä piirakan lähellä on tehty fimo massasta. Sitten siellä on:


- kärpässieni joka on tehty puuhelmen puolikkaasta, topspuikon pää jalkana ja kukkalävisteet lisukkeena ja valkoista maalia pilkkuihin.
- Suomuorakas on puuhelmen päälle liimattuja kukkalävisteitä jotka maalasin tussilla ruskeaksi. Jalka topspuikko, maalia ja nescafe kahvinpuruja.


- Karvarousku on tehty huovutusvillasta ja topspuikon pää jalkana. Jalat on pyöritetty maalissa ja kahvinpuruissa näyttämään mullalta.


- Korvasieni on tehty : jalka rypistetystä paperista  ja kahta eriväristä ruskeaa lankaa liimalla syttyrälle pintaan ja lakka päälle.


- Tatit hattuina puuhelmi, maalia pillikkeisiin ja jalka joko topspuikon pää tai balsasta vuoltu tappi, cokteiltikku tai tulitikun pää. Ja sopivasti maalia pintaan. Nuo helmien kolot yritin täyttää liimalla moneen kertaan.

Kiitos vielä kaikille tuunausrinkiin osallistuneille ja varsinkin emännälle Ainukalle!
Koska tuunataan taas?