IMG_1615-normal.jpg

Huh huh mikä urakka oli tehdä tuo kalaverkko. Kesti noin kolme viikkoa tehdä joka päivä vähän eteenpäin. Punoin sen melkolailla oikeaoppisesti niin kuin kalaverkko punotaan. Ylhäällä on paulanauha jossa pompulat on fimo massasta tehty. Puikkari on myöskin fimoa. Saaliskalat olen tehnyt joskus aiemmin fimosta nekin. Punotut tuohityöt olen myöskin punonut itse: virsut tein Ainon opastuksella ``Inarin Ainojen minikerhossa``. Halkokopan olen virkannut pellavalangasta korinpohjavirkkauksella. Tynnyrin tein jäätelötikuista ja langasta .

IMG_1617-normal.jpg

Kalahaavi syntyi samassa tohinassa kalaverkon jälkeen tänään. Siinäkin meni puoli päivää punoessa. Puukko on leikattu ohuesta kierrätyspellistä, sellaisesta tietokoneen korpun osasta. Puukon kahvan muotoilin fimosta. Tupen punoin ``tuohesta``( maalarinteippiä ja paperia). Sitruunat olen tehnyt myöskin sekä kalalautasen. Lautasella ainut joka on ostettua on tuo vihreä salaatin näköinen lehti viipale.

IMG_0196-normal.jpg

Tässä Fimosta kalatekeleitäni . Muuten omatekoisia muttei massatankoviipaleet: sitruuna ja kananmuna on omatekoisia viipaleita.