Ainukan blogissa oli Pääsiäisaiheinen tuunaus vaihtorinki johon osallistuin. Omani lähetin Ainukalle jo jokin aika sitten ja eilen tuli postia minulle Annevelta.

IMG_8842-normal.jpg

Anneve oli tehnyt pääsiäistuunaukseen kauniin narsissipajunoksa-asetelman ja pääsiäisruohovadin jossa on minitipu, pupu ja muutama suklaamuna. Mukana kaunis kortti ja tuon postimerkin otin talteen myöskin. Niin ja Anneve oli laittanut Onnillekin yllärin. Annevehan on Onnin kummitäti. KIITOS ANNEVE! ( postia tulee sinnekin päin Onnilta)

IMG_8841-normal.jpg

Onni sai kummi-tädiltä säästöpossun. Nyt pääsi Onnikin säästämisen alkuun. Onni kulki possu kädessä ja pyysi Heidiltä, Tainalta ja Isolta Onnilta;´´ tahan laita... (kilisee)...KIITTOOOT!

 

IMG_8845-normal.jpgIMG_8844-normal.jpg

Pääsiäispöydän ääressä.( Näkyy olevan vielä yksi ´´ei kuulu joukkoon´´ koristekin pöydässä.)

ainollepakaus-normal.jpg

Ainukka sai minulta tuunauspaketissa; Koristelin tikkuaskin ristipisto lehdestä leikatulla  kuvalla ja vanhan kirjekuoren paperilla.

ainolle-normal.jpg

Tein jämäpaperisilpuista viirinauhan johon leikkasin lehdistä tekstin kirjaimet. Pupu on tehty tops puikon päistä (joita jäi kun tein niitä himmeleitä) yksi chenillepallo ja muutama helmi ja lankaa. Pasha kakkupohja on niitä kananmunakennon ´´nyppylöitä´´ maalattu valkoisella maalilla ja liimasin ruskean kananmunankuoren rouhetta reunoihin ja muutama puuhelmi koristeeksi. Kulhossa on foliomunia.

IMG_8721-normal.jpg

Foliomunat tein pääsiäismunien suojafolioista joita olen keräillyt vuosien varrella. ( miksikähän kaikkea roskaa pitää jemmata?) Ja korkin päälle vielä foliota nurinpäin niin tarjoiluastiakin on valmis.

HAUSKAA PÄÄSIÄISEN AIKAA KAIKILLE JA KIITOS TAAS TUUNAUSRINGILLE!