Eilen illalla etsin vihreää kangasta mutta ei löytynyt sopivaa joten päätin sitten värjätä itse kun löysin tuon vihreän Dylon värinapin. Sitten totesin että eihän tuossa värinapissa ole värjäysohjetta. No tietokoneen ääreen vaan etsimään ja sieltähän se ohje löytyi ihan helposti. Vanhaa keltaista revennyttä lakanaa kattilaan vaan ja lopuksi tuli tummaa ja vaaleampaakin vihreää väriä kankaaseen.

Jaa että mihin minä sitä vihreää kangasta tarvitsin...

No pitkään on ollut mielessä kodanteko, kaavatkin olin piirtänyt jo viime keväänä. Mutta kun sitä kangasta ei ollut.

Tänään sitten ompelin kodan ja...

Asettelin  ´´tuttuja´´ tavaroita pihalle ja kotaan.. Aslak on tullut takaisin Nilikentän tavaratalon avajaisista vai oliko se vasta menossa kun hillojakin on vielä ämpärillinen.( hih)

Polttopuita tarvitaan kotaan.

Nokipannukahvitkohan siellä on tulossa?

Ensi yönä kuuluu rummun kumina kauas etelään asti kun juhlitaan Kaamoksen alkua. Aslak ystävineen istuu pitkään nuotiolla ja kertoilee juttuja revontulista.

LISÄSIN tämän kuvan vielä kun katselin tuota kotaa pakastearkkuni päällä ja takana seinällä roikkuu taulu : juuri tuolle sopiva tausta. Niinpä laskin taulun hetkeksi alas ja siinä se nyt on Kota tunturissa! Taulun on maalannut Werneri Salovirta. Etunimestä en ole ihan varma mutta niin minä muistelen sen olleen.

Tässä hiukan toiseta kulmasta. Kettu takana lymyämässä.