042.jpg

Noita-akan ja Velhon helpotuksesksi saatiin Sulolta ja Mailikselta Pyykkikone kun pyykkiä tulee Pikkukepposen vaippasavotassa. Muutakin tarpeellista Noitajuttuihin tuli mukana; taikatimantti korissa, taulu ja keppostentekokasvi. Sekä minullekin syötävää; suppilovahveroita. Kiitos ÄITI Suuresta maailmasta, olipa kiva yllätys näin syksyn harmauteen. Pari viikkoa on mennyt flunssassa kun syksyn kiireet on jo vähän helpottaneet. En ole ehtinyt täälläkään paljon  puuhastella ja käydä katselemassa teidän blogeissa Rakkaat Ystävät, minulla on ollut tosi rankka kulunut työ vuosi.

043.jpg

Noita-akka keräsi heti likaiset pyykit ja laittoi koneen toimintakuntoon, siihen ei tarvita putkimiehiä eikä vesijohtoja kun pistää taikavoimat jylläämään niin homma hoituu pikapuoliin ja vesi juoksee jo putkistossa.

046.jpg

Pyykkipulveria löytyi jo omasta takaa, onhan sitä pyykkiä tullutkin paljon kun Pikkukepponen on tehnyt kepposet pöksyyn jos toiseen.

047.jpg

Mutta nyt on Pikkukepponen jo noussut jaloilleen ihmettelemään mikä korissa kiiltelee.

044.jpg

Pikkukepponen kerkeää nykyään nopeasti joka paikkaan kun osaa jo kävellä. Vähän huteraahan se meno vielä on mutta vahtiminen alkaa olla täyspäiväistä työtä. ( Hyllyt ovat keskeneräisinä , jotain tavaroita niissä jo on mutta laatikostot pitää päällystää jne.)

045.jpg

Noita-akka siirtää kasvin ylös takan reunalle ettei Pikkukepponen vaan syö sitä. Ja lamppukin ja taulukin on laitettu turvaan pieniltä sormilta. Tavarat huoneessa onkin vähän sikin sokin kun pitää siirrellä niitä aina sinne ja tänne turvaan.

005.jpg

Hauskat Halloweenit teille kaikille. Luontokin oli koristellut nurkkia tässä jo joku aika sitten.