IMG_0603-normal.jpg

Eijulilta tuli tässä taannoin postia jossa oli materiaalia ja haaste tehdä näistä jotain.Oli pieniä puuaihioita, kuviopapereita ja kangasta. ( ainut oli tuo kangas joka jäi vielä odottamaan inspistä, muista tein jo )

IMG_0632-normal.jpg

Yhdestä rattaasta tein kynttiläkattokruunun: piti tehdä metallilenkeille pari kiinnityskohtaa lisää tulitikusta. Kynttilät mehupillistä, sydänlanka on kieputettua rautalankaa pätkinä, mansetit on kukkapaljettia ja tuo metallimöhkäle vaati päästä painoksikeskelle. (Mikähän tarpeellinen osa sekin oli 1:1 maailmassa?)

IMG_0660-normal.jpg

Valmiina siitä tuli tämmönen. Ketjutkaan eivät ole kovin sirot mutta olkoon.

IMG_0651-normal.jpg

Tiimalasipohja sai maalia pintaan ja tein sille kotelon sytyketikuista.

IMG_0663-normal.jpg

Tiimalasi valmiina. Toisesta ratasaihoista tein kukkapylvään. Tuo putki on maksupäätteen nauharullasta ja jalka on nappi. Mustaa maalia pintaan.

IMG_0652-normal.jpg

Tämä puuaihio mietitytti eniten kun katsoin sitä ilman maalia niin ihmettelin että mikä se oikein on? Onko siinä jokin lintu häkissä vai mikä kunnes tajusin nuo kellon viisarit ja sitten se oli helppo nakki.

IMG_0657-normal.jpg

Maalia pintaan ja seinäkellohan sekin on.

IMG_0661-normal.jpg

Kuvioipapereista tein vaatehuoneeseen säilytyslaatikoita. Joskus hankkimani minieyeletitkin pääsi käyttöön.

IMG_0664-normal.jpg

Isommat kellopohjat laitoin kaappikelloiksi. Tuo musta kaappikello oli jo tehtynä, vaihdoin  vain siihen tuon pyöreän kellopohjan. Tuon toisen kaapin tein tuolle kulmikkaalle kellopohjalle. Tuonne kellokuvan taakse laitoin punaisen silkkipaperin ja sinne voi laittaa joskus sitten valot niin kellon reiistä hohtaa punainen valo. Kaappi odottaa vielä värivalintaa.

IMG_0658-normal.jpg

Tässä vielä kaikki yhteiskuvassa.