Tiistaina teimme pikakevätreissun ja ajoimme Pulmankijärvelle ´´päiväkahville´´ ja takasin. Kaamasesta lähtö Utsjoelle ja sieltä Nuorgamiin josta Pulmankijärvelle, siellä joimme eväskahvit ja teet  ja sitten taas Nuorgam - Utsjoki - Karigasniemi - Kaamanen. Kilometrejä noin 400 kertyi mittariin.


Utsjoelta Nuorgamiin tien varrelta.

Nuorgaminsta ylös Pulmankijärvelle päin näytti että tie loppuu taivaaseen.Jaa... eihän se tie vielä loppunutkaan... edessä taitaa pilkottaa jo Pulmankijärvi. Ai että minä tykkään näistä maisemista joissa näkee pitkälle. ( Kerkiää ainakin kahvit laittaa tulelle kun näkee naapurin tulevan kylään, heh. )


Noin 20 km mahtavia maisemia, kivirakkaa, tunturikoivua, puutonta aluetta...Melkein voisin sanoa että ´´maamerkki`` on nuo männyt joista toinen raukka oli joutunut maatavasten mutkittelemaan. Ihan pakko oli pysähtyä kuvaamaan .

 Nyt on kahvitauon paikka. Tuo kohta on vaellusreitin Pulmankijärvi - Sevettijärvi alkupää.Opasteviitta, ihanasti harmaa.


Tästä sitten kävellään eteenpäin reppu selässä Sevettijärvelle. No ei vaiskaan, emme me, palasimme autolla takaisin kartan mukaiseta reittiä. Ehkä laitan lisää kuvia myöhemmin jos teitä kiinnostaa. Lähtisin heti vaikka uudestaan, oli niin mahtavat maisemat. Autosta kuvattuna ja näin harmaalla kelillä niistä ei saa millään sellaisia kuin ne todellisuudessa ovat. Ja kun kesän vihreyskin puuttuu.