Eilen jatkui Lundby inspis keittiössä. Tulitikku mittakaavana hellan edessä.

Allaskaappi : ovet aukeaa, saranoina vain maalarinteippi, metallikahvat ovissa on ostotavaraa. Materiaalina taas mikäs muu kuin bilteman sytyketikut. Allas on tehty annosvoinappirasiasta. Vesihana on katkaistu rautanaula ja siihen leikkasin sinappituubin metallista pienen pyörylän pöytää vasten naulankannan piilotukseen. Hanan suussa ja vääntönupeissa on jotkut ´´metalipultin pötkylät´´ ja punainen ja sininen pikkuhelmi. Altaan pohjelle laitoin eyeletin viemärinreiäksi.

Hellassa levyt ovat magneetteja, vääntönupit helmiä, luukun kahvan tein paeriliittimestä, luukun ikkuna mustaa pahvia ja hellan runko bilteman sytyketikkuja. Maalasin ensin valkoiseksi ja liimasin osat kiinni ja sitten vielä lakkasin .

Keittiökalusteet paikalleen asennettuna. Kaakeli on nettiprintti joka sattui olemaan jo valmiina niin laitoin sen, voi olla että muutan sen vielä toisenlaiseksi joskus. Kiinnitetty niin että on helppo vaihtaa.

Kurkistus olohuoneesta päin keittiöön. Nyt on säleverhotkin paikoillaan ikkunassa.

Tein tuolinpäälliset kankaasta ja pahvista pysyvät hyvin ojennuksessa vaikka ovat ´´irtopäälliset´´. Voin vaihtaa värisävyä jos haluan muutosta keittiöön. Pöydällä on Sirkalta saatuja minileivoksia ensimmäisellä vadilla. Tuunasin vatia hiukan liimaamalla alle ison eyeletin jalaksi. Hiukan tauluja seinillekin laittelin ja siinä se nyt on. Melkein vuoden tämäkin talo on odotellut jatkopuuhia.