IMG_9452-normal.jpg

Minun työmaani on täällä. Viimepäivät olen siivonnut mökkejä...imuroiminen, lattioiden luutuaminen, pintojen pyyhkiminen, ikkunoiden pesu, petien petaus ( patjansuojat ja tyynyliinat) jne. Haravointia pihalla ja tänään vielä keksin että kyllästänpä muutaman terassin.Aurinko porotti kuumasti, olin juuri saanut yhden tasanteen kyllästettyä ja kun oikasin niin... huh, alko huimaamaan. Piti mennä ´´nurkan taakse´´ varjoon ja pieneen tuulen vireeseen. Ei ole kumma jos huimaa kun muutama päivä sittenn oli -1 C ja räntää maa valkeana ja nyt on ollut pari päivää +24C ja auringossa ties mitä. No ei tämä lysti kauaa kestä nyt on jo pilvistä ja viilenee.

IMG_9465-normal.jpg

Aamulla piti käydä ihastelemassa suonreunalla sammakoita kevätpuuhissaan.( Tuolla punaisen alueen sisällä on sammakonpäät vedenpinnan yläpuolella). Kuului pitkälle kova kurnutus. Ai että minä odotan tätä hetkeä aina joka kevät, se on vaan niin ihanan kuulosta. Toinen juttu on kun Lapin Tiirat tulevat ja kysyvät`` Ettekö tiiä``?...Ja nekin tulivat tänään!

IMG_9449-normal.jpg

Tarkkaan kun katsoo niin tuolla heinikossa näkyy sammakon kutua. Ovat olleet ahkeria.

IMG_9455-normal.jpg

Tuolla kaukana tunturissa on vielä lunta.  Jatketaan taas urakointia huomenna.´´ Nyt ei jaksa enää juosta.`` ( toivottavasti ei tullut auringonpistosta, oli se niin huono olo että piti mennä kotiin ja asettua vaakasuoraan ja kylmää pyyhettä otsalle ).