Sain tässä jo muutama päivä sitten vauvan ristiäismekon valmiiksi. Mekko on riisuttavaa/puettavaa mallia. Pitsiä ei minun hepenelaatikoista tahdo löytyä nuihin mini mini ompeluksiin sellaista ohutta ja kapeaa ja keveää mutta sentään jotain sain kasaan. Rusettikin on vain muliinilankaa.

Heidi kyllä tykkäsi että nyt kelpaa pistää kastejuhlat pystyyn. Siispä Heidi haluaisi muutaman blogi-kummin vauvallensa, olisiko halukkaita teissä lukijoissa? Ja tietysti nimiehdotuksia vauvalle Kiitos! Ristiäispäivä voisi olla tuolla loppukuusta kunhan Heidi on ensin papin kanssa sopinut asioista. Ja juhlatarjoilut pitää järjestää, paikka valita jne. Mitä muuta pitää huomioida? ( Arpajaiset tiedossa tähän liittyen ) Saara-tädille kysymys: vauvan syntymäpäivä? (Heidi adoptoi vauvan Joulun alla, mutta adoptiopaperit on hukassa. hih).

Lisäänpä tähän tuosta blogi -kummi ideasta: Kummi voisi muistaa vauvaa pienillä vauva-aiheisilla tai materiaali yllätyksillä aika-ajoin ja vauva ja Heidi muistavat kiitosyllätyksin takaisin.( vaihto periaatteella ). Haluaisitko kummiksi?