Tänä aamuna heräsin aikaisin...ja availin joulukalenteriluukut joita oli 3 luukkua. Luukuista paljastui taas aivan upeita minitöitä. Kiitos siis vielä kerran kaikille tähän astisille tekijöille. Olen tässä aamuisin aina taitellut kaikkien joulukalenteripaperit talteen ajatuksena että niitä tarvitaan vielä johonkin. Sitten tänään sain inspiskohtauksen...

Tämä paperi taisi olla Jarmiinalta. Siinä oli kuu joka näytti haluavan tauluksi. Nuo valkoiset läikät tuli kun poistin teippejä...no ei hätää...Aino keksii... päässä höyryää...ja poks.

Tuputin sinistä maalia kevyesti päälle ja `` Rembratti´´ on  valmis!

Sitten sai´´ kyytiä´´Jaanan pakkauspaperi. Siitä löytyi kivoja pohjia lautasille. Tein ensin sabluunan jonka läpi on kiva ´´tiirailla´´ että kuvio osuu kohdalleen. Kynällä ympäri sabluunan; reunojen merkintä. Leikataan ympyrät ja liimataan pullonkorkkitiivisteeseen.

Viimeinen tämän päivän papereista päätyi nukkekotijoululahjaan pakettipaperiksi. Siis tuo vihreä oli Jaana N-P:n paketin ympärillä. Tein kirjekuoren paperista origamilaatikon jonka päällystin tuolla vihreällä paperilla. Näin saa Heidikin yllärin ( jota ei sitten avata ).

Tässä kuudennen päivän paperista tehty taulu ja lautaset.

Sitten kaivelin rompelaatikkoa ja löysin sieltä nämä osat: mehupilliä, kimalleliimatuubin (tyhjän), paperiliimapuikon kierrekorkin ja ...eikun liimaa. ( Tuo yksi osa kävisi kanneksi mutta jätin sen pois.)

Mitä mieltä olette tarviiko tämä kannu väriä ja minkä väristä jos tarvii?