Valitse kuva jonka haluat `´siirtää``. Voit myös printata itse kuvan ( valokuvapaperile ) jos et löydä lehdistä mieleistä.
Leivinpaperia uunipellille, katso että kuva on pellillä vaakasuorassa. ( minun pellissä on ´´kaatoja´´ keskelle ).Pursota liguid fimoa kuvan päälle tasaisesti niin ettei jää aukkoja.Paista +130C n. 20 min. (kuvasa jokin roska oli jäänyt /lentänyt tuonne pintaan ja siinähän se nyt sitten on) .Nosta heti uunista kuva kädenlämpöiseen veteen likoamaan.


Hetken pehmittyään paperi hierotaan varovasti irti laatasta.
Paperi hitusia vedessä. Huuhtele ja kuivaa kuvalaatta.Kas tässä se nyt on ihanan läpikuultavana. Mihinkähän kaikkeen tuota voisi käyttää. Jos printtaa netistä lasimaalauksia niin ne voi laittaa ikkunoihin.


Tässä kuva pöytää vasten.


Olen joskun aikoja sitten tehnyt samalla teknikalla siirretystä kuvasta Fimotarjottimen. Kukkakuva vaan ei riittänyt koko pohjalle. Tietysti sitä on helppo leikata vaikka pienemmäksi. Kuva kiinnitetään paistamattomaan tarjotinpohjaan muutamalla tipalla liguid fimoa sivelemällä pohjaan tasaisesti joka puolelle. Paistetaan +110C.


Lisäsin tänne uudemmankin jutun:
Tässä on epäonnistunut kokeilu : printtasin tavalliselle kopiopaperille ikkunamaalauksen värillisenä mutta siirto ei onnistunutkaan. Vain musta väri siirtyi. Pitäisi kai olla valokuvapaperia tai jotain kiiltäväpintaista kuten aikakausilehdissä oleva liukaspinta. Tuon voisi kokeilla vielä piirtää / värittää permanentti tussilla.


Pöytää vasten näkyy hiukan paremmin tuo kuva.