Jokin aika sitten sain Kaimaltani kukantekoon materiaalia. Evästeenä oli että näistä voi tehdä ainakin Santpaulioita, Päivänkakkaroita ja Ruiskaunokkeja. Ja tästä se lähti...ensin lajittelin erimuotoiset omiin kasoihinsa...

...sitten tarvittiin kukkapurkkeja jotka tein tällaisista osista joita olen jemmaillut aina silloin tällöin talteen. Katkaisin tuon tötterön kahtia ja toisista tuli kukkapurkkeja ja toisista maljakoita.

Tuossa tulitikun takana on kukkapurkkeja joihin tein Santpaulioita. Takana on päivänkakkaroita ja ruiskaunokkeja  jotka on kukkavaaseissa jotka on tehty hupparinnyörinapulasta ja napista

Lisäksi tein lepänkäpyasetelman munakennokukkapurkkiin. Ja takana olevat kukat tuunasin joulukalenterista saamastani kynttilämansetista.

Tässä vielä maljakoita joita tein niistä osista, nappi on jalan pohjana. maalasin ne akryylimaaleilla. Ensimmäinen maljakko vasemmalta laitoin päällekin napin kokeilumielessä katsoakseni miten kukat asettuu maljakkoon. Toinen vasemmalta on maalattu vain yläreuna.