Lundby sai vauhtia ( valmistumiseen) kun tein huonekaluvaihdon Annelin kanssa. Takka ei nyt mahdukaan olohuoneeseen joten pois vaan ( ehkä pitää tehdä kellarikerros tähänkin taloon).

Aloitetaan vaikka tuolta alhaalta olohuoneesta joka näyttää nyt tältä. Tein verhot ja sohvanpäällisen samasta kankaasta. Annelilta vaihdossa tulleet  takaseinällä; kirjahylly ( jossa Sirkalta askivaihdossa kirjoja, muutama omatekemäkin), kirjoituspöytä ja tuoli jonka jalkoja lyhensin hiukan. Pari taulua ja kirja sohvapöydällä Sirkalta askivaihdosta. Matto on joskus tilattu  jostain ehkä Nukkekoti ja lelusta tai Doloreksesta.

Sohvan ja sohvapöydän ja kattokruunun tein jo aikoja sitten.

Keittiö ei ole edistynyt kovinkaan paljon mutta jotain sentään. Nettiprinttimatto on toistaiseksi tuolla saa nähdä vaihtuuko vielä toiseen. Kaikki talon ikkunat on ´´kehystetty´´ ja lakkapensseli on heilunut niin että ikkunanpokat, huonekalut, ovien karmit  ja ylipäätään kaikki puulta näyttävät osat olen lakannut. ( parin päivän sisällä kaikki uusi muutos ). Keittiön säleverho odottaa asennusta.  Ehkä teen keittiönkaapit ensin ja sitten vasta ikkuna saa lopullisen muotonsa.

Sitten mennään  yläkertaan keittiön yläpuolelle. Sieltä löytyy vanhempien makuuhuone. Isä onkin rojahtanut sängylle väsyneenä kaikesta hulinasta mitä viimepäivinä on talossa tapahtunut.  Makuuhuone on saanut verhot, maton, peiton ja tyynyt, pitsiliinan ja kukkasen.

Makuuhuoneen vieressä oikealla on kylpyhuone jonne alunperin ajattelin tehdä kylpyammeen mutta nyt kun perheen äiti hankki Annelilta pyykkikoneen niin suunnitelmat piti panna uusiksi ja teenkin tuonne suihkunurkkauksen. Wc pytyn on poikani tehnyt joskus lapsena koulussa tai päiväkodissa. Mittakaava on sopiva mutta pytty on kärsineen näköinen.( hih).

Viimeinen huone yläkerrassa oikealla on lastenhuone. Sekin on saanut uuden kaapin Annelilta ja taljan matoksi Sirkalta. Yksi uusi asukaskin on muuttanut Annelilta tänne. Tein tänään tänne nuo sängyt;  tytöille kerrossänky ja pojalle oma sänky erikseen. Ikkunakin on saanut verhot. ( Ja Bilteman sytyketikkuja on ``palanut``). Laittelen myöhemmin vähän yksityiskohtia työvaiheista.