IMG_9997-normal.jpg

Heidi pyysi eilen niin nätisti että etkö sinä Aino kuule voisi pystyttää minulle teltan tuohon keittiön hellan päälle kun sinulla on aina vaan töitä ja töitä etkä kerkeä enää puuhastella meidän minien kanssa saatikka sitten lähteä edes ulos retkelle. No se pyyntö oli helppo juttu ,siirsin teltan siis siihen paikkaan mihin Heidi sen halusi. No vaatimukset kasvoivat...missä se uimapuku on? ( eihän sitä ole neidillä ) No ei auttanut muu kuin ottaa virkkuukoukku ja kurpostaa uimapuku.

IMG_9995-normal.jpg

Kummasti ruskettuu tässä loisteputkivalossa tuumasi Heidi. ( Heidi oli juuri hetki sitten opastanut minua että leikkaa siitä wettexistä suikale ja laita se mulle auringonottoalustakisi ei sitä kukaan huomaa että se on tiskirätti )

IMG_9994-normal.jpg

No siellä se Heidi paistatteli tyytyväisenä koko päivän...

IMG_9996-normal.jpg

Illalla ihmettelin missä Heidi on? Hän olikin itse kipassu hakemassa peitot ja nukkui jo täyttä häkää teltassansa. Aamulla ei näkynyt liikettä teltan lähettyvillä, nukkuu kai... hiivin hiljaa aamuteelle. Kyllä jollakin on sitten hyvät unenlahjat , nukkuu vieläkin vaikka päivä on jo pitkällä. Heh.

IMG_0002-normal.jpg

No nyt on Heidikin jo virkeänä ja haki Onni vauvan hoidosta. Onni oli Kummi-tätien luona vuoronperään, kaikki saivat hoidella häntä päivän ja yön ja päivän vuorotellen.  Onni maistelee peukkua hiukan unisena vielä, mutta lelutkin kiinnostavat. Ja hiekkakin on uutta ja outoa.

IMG_0003-normal.jpg

Onni päristelee suulla prrrr ja osoittaa pientä autoa. Aurinko paistaa lämpimästi ( loisteputket siis ) Heidi antaa Onnin puuhastella lelujensa kanssa vielä jonkin aikaa ja nostaa sitten Onnin sylinsä.

IMG_0001-normal.jpg

Kuules nyt pikkivekkuli, Heidi puhelee Onnille... Nyt pitää pukea vaatteet päälle ettet saa aurinkoa liikaa heti ensimmäisenä päivänä...ja Heidi puki Onnille univaatteet päälle. Mentäisiinkö telttaan päikkäreille ja jatketaan leikkejä taas sitten. Onni kömpii Heidin syliin ja mutiseen jotain peukkuunsa hmnnammm. Tuttipullo odottaa teltassa. Jatkuu...

IMG_0004-normal.jpg

Heidillä on kivasti pakattuna kaikki tarpeelinen vauvanhoitoon. Maito oli pullossa valmiina ja Onni joi koko pullollisen ja nukahti heti.

IMG_0005-normal.jpg

Heidikin köllähti Onnin viereen ja kuunteli linnunlaulua ja tuulen suhinaa puissa ja ajatteli että on vaan kiva kun täälläkin on kesä ja lämmintä. Juuri kun Heidi oli nukahtamaisillaan niin korvan juuressa kuului EEEMMMIIIINÄ eeemminä emminä ppiiiiistä  ja pisti kumminkin AUTS. Hemmetin hyttyset, kivahti Heidi ja silloin Onnikin parkasi. Hysss, nuku vain ...laitetaan harso suojaksi.

IMG_0014-normal.jpg

Päiväunien jälkeen olikin kiva taas viettää yhteistä pulikoimis aikaa ulkoammeessa. Kummin antama uimarengas oli mukana vesileikeissä.

IMG_0018-normal.jpg

Heidi olikin laittanut saunan lämpiämään...vesi kun viileni pulikoimisammeessa niin sen jälkeen onkin mukavaa istuskella vielä lämmittelemässä löylyissä ja ripsutella hiukan koivuntuoksua vastalla.