En ole ehtinyt laittaa näitä kuvia tänne aikaisemmin, mutta tämä olohuone valmistui jo muutama viikko sitten. Siis seinät ja lattia etupäässä piti tehdä koska kalustus on ollut odottamassa jo tovinaikaa. Sohvakaluston olen neulonut itse. Tyynyt tein myöskin. Peilin olen fimo massalla tehnyt ja liimannut leikattavaa peilikalvoa taakse. Viherkasvit on ostettu joskus muistaakseni Tiimarista. Ikkunan virkaa ``ajaa`` nettiprintti jonka laminoin samoin tuo ovi. Ehkä palaan joskus ja laitan paremmaksi. Smurffi on pääsiäismunayllätys. Pöydän pinta on juomalasin alunen.

 

Maton ja kaapin olen joskus tilannut netin kautta olikohan Nukkekoti ja lelusta. Hyllyllä on kivikoristeita jotka liimailin yhteen. Olen joskus harrastanut korukiven hiontaa ja sieltä on jäänyt jämäpaloja. Norsu ja patsas ovat metallisia ja jostain kulkeutunut. Taulu on leikattu kuva jostain lehdestä ja laminoitu.

 

Lattian tein lankun näköisestä muovimaton palasesta, pilkoin 2 x 2 cm kokoisiksi ja liimasin niin että muistuttaa parkettia. Seinäpinta on oikeaa tapettia. Olohuoneen pöydän jalkana on n. 25 vuotta sitten saatu posliininen vauvantossu. Nyt se löysi uuden tarkoituksen ja on samalla tallessa muistona.